Bayındır İlkokulu
BAYINDIR KÖYÜ BAYINDIR KÜME EVLERİ NO 4 ŞİRVAN / SİİRT

VİZYON

Görev ve sorumluluklarının bilincinde, bilgiden beceri üretebilen, yaratıcı düşünen ve katılımcı yöntemlere açık, araştırmacı, sorgulayıcı, insanlarla iyi ilişkiler içinde olan ve insani erdemleri önemseyen, saygılı hoşgörülü sevecen, topluma ve toplumsal sorunlara duyarlı, ekip ruhunu benimsemiş, planlı programlı disiplinli, yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı, bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi çağın gerekleri ile donanmış milli ve evrensel etik değerlere sahip, kendini sürekli geliştiren, gelişen teknoloji ve bilimi yakından izleyen, özgür düşünen, kendisi ve içinde bulunduğu toplumla barışık, iyi insanlar iyi vatandaşlar yetişmesini sağlayarak bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlayarak Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Normal Öğretim

8.30-13.50

Soba

Servis yok.

İl merkezine 40 km uzaklıkta, ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.